Kennelns hundar

Tikarna

RLD N RLD F Klenod’s Vinny

20110304
e . 
NO CH, SE CH, NO VW -18, NORD VW -18 Courtborne Sirius Black
 
u . Klenod’s Tilda

Vinny är en helt underbar tik som är alldeles för snäll så man kan göra vad man vill med henne. Men när de kommer till andra hundar så är hon en fin dam som man inte kan bossa runt med. Hon är stamtik på kenneln och är mamma till Sailormoon kullen f.2015. Hon är verkligen en ”once in a lifetime” hund! Vi har tävlat och tränat väldigt mycket tillsammans genom åren men numera så är hon pensionerad från allt sånt. Även fast hon börjar bli gammal så har hon sina små rycke och kör ett race i trädgården. 47 cm hög.

Meriter:
•Utställd med CK
•Rallylydnads diplom i nybörjar- & fortsättningsklass
•Lure coursing licens
•Årets ”Gröngöling” på lure coursing KM 2014 
•Tävlat inom whippetrace
•Erhåller whippetklubbens Trippelpris


Maqura's Sailor Chibi-Chibi

20150516
e. Caramount Still Loving You
u. RLD N RLD F Klenod's Vinny

Maffia är en väldigt trevlig tik som är en riktig mammagris. Hon har testat på både whippetrace och LC, älskar att jaga trasan och jagar även det mesta som rör sig. Snabb och smidig tjej som även är väldigt lättlärd. Endast utställd några få gånger som ynling med VG. Utvecklats väldigt mycket i kropp och massa sedan dess och har fått ordning på kurvorna som en whippet ska ha. En genomsnäll tik som man får göra vad som helst med. Älskar våra barn och ligger mer än gärna och myser i soffan.

Meriter:
•Utställd med VG 


Maqura's Nebula

20231016
e. Dixietown Mannen i kostymen
u. Maqura's Sailor Chibi-Chibi 

 Märta är kennelns nyaste tillskott från min senaste kull. Hon är en väldigt lugn och trevlig tik. Mina planer med henne är att komma ut på utställningar, träna rallylydnad och kanske någon kapplöpnings gren. Tiden får visa vad som passar denna lill tjej.


Kennelns maskot

 Dixi
20080503-20230113
Älskad och saknad

 Min första egna hund som är en chihuahua blandis. Dixi är en tant med skinn på näsan och henne är de ingen som bråkar med. Man kan inte tro att hon är en gammal tant då hon är väldigt pigg och busig vilket vi är oerhört tacksamma över. Hon och jag har testat på allt möjligt inom hundvärlden då det var hon som gjorde att jag fastnade inom hunderiet. Vi tränade mycket agility för det tyckte hon va super roligt. Nu för tiden är hon en liten soffvärmare som gärna ligger inne under filten om de inte är 20 grader ute.
 
5 år på bilden 


Hundar på foder


Maqura's Onyxia
20210131
 
Misa bor hos Marianne Clausen i Stockholm med bibehållen avelsrätt